skip to Main Content
051/40 87 84 hairbeautysandra@telenet.be

Conceptsalon Healthy Hair & Beauty by Sandra

In deze blog en de volgende blogs gaan we wat uitleg geven wat het nieuwe concept nu juist inhoud. 2018 is een nieuwe start voor het salon met dezelfde drive & professionaliteit zoals de voorbije jaren.Maar dit alles wordt in een gezond kleedje gestoken.

Wat houdt dat nu juist in? Al de producten waar we mee werken zijn zonder parabenen en  sulfaten,deze producten zijn ook allemaal NIET getest op dieren.We trekken dit ook door in onze hapjes en drankjes.Ik zorg steevast voor homemade versnaperingen bij de biologische koffie of een van onze verfrissende gezonde drankjes.

Het nieuwe concept gaat ook wat verder dan het gewone kapsalon!Je kan hier terecht voor een totale look:Haar,Make-up en Nagels.Ook tal van workshops gaan hier georganiseerd worden zodat jezelf thuis ook aan de slag kan.

Ook onze jongste klanten vergeten we niet,wil je dochter eens iets anders als verjaardagsfeestje dan kan ze hier terecht voor een heuse beauty,nagel of haarparty!

De nieuwe productlijn bevat verschillende merken van MARIA NILA & MOROCCANOIl voor het haar. MII COSMETICS & OOLABOO voor make-up en huid en als laatste ALESSANDRO voor de nagels.In onze volgende blog gaan we wat meer uitleg geven over deze producten dus kom zeker af en toe een kijkje nemen op de site! 

 

 

This Post Has 0 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Back To Top